Doorgaan naar artikel

Algemeen

Help! Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, namelijk via Email, ons contactformulier of via de Messenger knop.

Hoe werkt Impermanent Ink?

De inkt van onze Impermanent Ink tattoos absorbeert in de eerste huidlaag en een natuurlijke reactie kleurt de huid donker blauw of zwart. Dit is afhankelijk van je huidtype.

De natuurlijke regeneratie van de huid zorgt ervoor dat de tattoo 7 tot 14 dagen zichtbaar blijven.

Hoe kan de tattoo er zo realistisch uitzien?

Tijdelijke tattoos die je van vroeger kent, veelal plak plaatjes genoemd, worden op de huid geplakt terwijl de Impermanent Ink tattoos de eerste huidlaag penetreren en een natuurlijke reactie ervoor zorgt dat de huid donker kleurt. Onze tijdelijke tattoos zijn daardoor wrijving resistent en hebben hierdoor een realistische look.

Zijn de tattoos waterbestendig?

Onze tattoo zijn waterbestendig. Dat wilt zeggen dat je ermee kunt zwemmen, maar denk daarbij aan dat de tattoo sneller kan vervagen. Zweten, door bijvoorbeeld sporten of een sauna, kan de tattoo zelfs donkerder maken.

Veiligheid en ingredienten

Hebben de tattoos een vervaldatum?

De Impermanent Ink hebben een houdbaarheid van maar liefst 12 maanden en moet in een koele, donkere plek bewaard worden. Al raden wij aan om de tattoos direct na ontvangst te gebruiken.

Zijn de impermanet ink tattoos veilig?

De inkt van de Impermanent Ink tattoos is plant-based gemaakt met huidveilige ingrediënten. Onze tattoos zijn als enige in Nederland goedgekeurd volgens de Europese Cosmetica wet.

Wat zit er in de tattoos?

Onze Impermanent Ink tattoos bevatten de volgende ingrediënten:

Polyethylacrylate, Genipa Americana Fruit Extract, Sucrose Acetate Isobutyrate, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, Cellulose Acetate Butyrate

Veiligheidsinstructies

Het kan zijn dat onze tijdelijke tattoos ingrediënten bevatten waarmee u niet eerder mee in aanraking bent geweest. Het kan daardoor zijn dat u een allergische reactie op kunt doen na het aanbrengen van de tattoo. In geval van huidintolerantie of in geval van twijfel, raadpleeg een arts voordat u de tijdelijke tattoos aanbrengt. Als jeuk of roodheid optreedt, spoel dan onmiddellijk en stop het gebruik, omdat dit kan wijzen op een ernstige reactie. Vermijd contact met de ogen. Indien het product in contact is geweest met de ogen, spoel onmiddellijk uw ogen.

Samenwerking

ik ben een influencer. Hoe kan ik met jullie werken?

We zijn altijd op zoek naar mensen die onze Impermanent Ink tattoos leuk vinden en graag met ons zou willen samenwerken! Daarbij gaat het niet altijd om de hoeveelheid volgers die je hebt, maar ook of je leuke content kunt produceren met onze tijdelijke tattoos :)

Wat we aanbieden:

☑️ Voordelen voor je volgers

👀 Gratis Impermanent Ink tattoos

😍 Samen groeien

Als dit je wat lijkt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen:

info@tattastic.nl

Kan ik bulk orders plaatsen?

Bezit je soms een tattoostudio of heb je een ander bedrijf die zeer geïnteresseerd is in onze Impermanent Ink tattoos? We kunnen op maat gemaakte tattoos laten produceren naar jullie wens!

Neem daarvoor contact met ons op via info@tattastic.nl

Laat ons daarbij het volgende weten:

- De hoeveelheid tattoos

- Welke ontwerpen je graag wilt en eventueel bedrijfslogo (in overleg kan je je eigen ontwerp meesturen)

Drawer Title
vergelijkbare producten