Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf €15

Koop 4 tattoos, betaal er 3!

  Hoe Werkt Het

  DISCLAIMER
  Tattastic tijdelijke tattoos voldoen aan de EC 1223/2009 cosmetica norm. We raden de tijdelijke tattoos niet aan voor kinderen van 3 jaar en jonger of mensen met een gevoelige huid. Bent u iemand met een gevoelige huid of iemand die voor het eerst een van onze tijdelijke tattoos gebruikt? Dan raden wij u aan om een klein deel van het adhesive substraat (de plak laag die direct in contact staat met de huid en de inkt aan uw huid bindt) te testen voordat u een volledige tattoo aanbrengt. Mocht er een reactie plaatsvinden, gelieve de tattoo niet te gebruiken!

  WAARSCHUWING: NIET IN GEZICHT OF BIJ OGEN AANBRENGEN

  Voor al onze tijdelijke tattoos geldt dat de consument de instructies opvolgt en de waarschuwingen in acht neemt. De verantwoordelijkheid voor het gebruiken van onze tijdelijke tattoos ligt bij de consument zelf en is Tattastic niet aansprakelijk voor. 

   

  INSTRUCTIES

  Stap 1: Bepaal waar u de tattoo wilt aanbrengen. 

  Stap 2: Maak de plek waar u de tattoo wilt plaatsen goed schoon en zorg ervoor dat dit gebied droog en vrij van haren is voordat u de tattoo aanbrengt. 

  Stap 3: Knip de tattoo zo dicht mogelijk bij de rand van het ontwerp uit.

  Stap 4: Verwijder de transparante laag van de tattoo en plaats de tattoo op uw huid.

  Stap 5: Druk met nat papier of handdoek gedurende 30 seconden lichtjes op de tattoo. 

  Stap 6: Schuif het papier voorzichtig van uw huid om de overdracht te voltooien.

  Stap 7: Geef de tattoo genoeg tijd om te drogen, denk hierbij aan 3 tot 5 minuten. 

  Wees er van bewust dat de eerste 24 uur van de tattoo het meest gevoelig is, dus vermijd wrijving met uw tattoo tijdens deze periode! Factoren zoals het dragen van kleding over de tattoo verminderd de kwaliteit van de tattoo. 

  Geniet van uw tijdelijke tattoo! Afhankelijk van waar u de tattoo plaats kunt u verwachten dat onze tattoos 2 tot 7 dagen meegaat. Onze tattoos zijn perfect voor degene die zichzelf van tijd tot tijd een andere look willen geven. Draag onze tattoos op feestjes, festivals of thuis om een tattoo idee te testen, gewoon omdat het kan! Ze zijn tenslotte maar tijdelijk! 

  1-3 WERKDAGEN VERZENDING

  VEILIG BETALINGSSYSTEEM

  GRATIS VERZENDING €15+