Veelgestelde Vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen, mocht je vraag nog niet beantwoord te zijn, neem dan contact met ons op via info@tattastic.nl

Hoelang uw tattoo meegaat ligt aan een aantal factoren, namelijk huid type, de plaatsing van de tattoo op het lichaam (sommige delen van het lichaam hebben meer wrijving, waardoor de tattoo sneller vervaagd) en hoe goed je ervoor zorgt (denk hierbij aan het dragen van kleding over de tattoo en het schrobben van het lichaam bij het nemen van een douche). Dat gezegd hebbende, kun je verwachten dat je tattoo 2 tot 7 dagen meegaat. 

Onze tattoos zijn 100% niet toxisch en veilig voor gebruik. Onze tattoos voldoen namelijk aan de Europese Cosmetica richtlijnen (EC 1223/2009). Alhoewel wij mensen met een gevoelige huid aanraden een klein deel te testen voordat ze een volledige tattoo aanbrengen. 

Het verwijderen van je tattoo is heel simpel door gebruik te maken van onze TattooWipes.  

Op dit moment zijn we druk bezig om custom designs mogelijk te maken. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en nieuwe ontwerpen, raden wij u aan te melden op onze nieuwsbrief.  

Verzendkosten bedragen €2 voor bestellingen onder de €15. Verzendkosten voor bestellingen boven de €15 euro zijn gratis.  

Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk verwerkt en verzonden. Reken daarom 1-3 werkdagen tot uw bestelling arriveert.  

Jazeker! Stuur ons een bericht via het contactformulier en we zorgen ervoor dat het netjes wordt afgehandeld!